Dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom. – buncek (dimljeni), krumpir, svinjska mast, hamburger, luk, paprika, bijelo vino, vlasac, slatka mljevena paprika, jaje, vrhnje za kuhanje, sol i papar, Oguljene krumpire narežemo na kriške, solimo, paprimo, dodamo luk i papriku narezane na rezance, hamburger narezan na kockice, začinimo sa vlascem i crvenom paprikom, pomiješamo u posudi za pečenje uz dodatak svinjske masti i bijelog vina. ; Na pripremljene krumpire položimo kuhani dimljeni buncek i sve zajedno stavimo peći u pećnicu na donju razinu, na 180°C oko 50 minuta.; U međuvremenu umutimo jaja i vrhnje i time prelijemo krumpir. ; Nastavimo peći još 30 minuta. ; Buncek narežemo i serviramo na krumpiru u posudi u kojoj smo i pekli, sve posipamo sjeckanim listom peršina.; – Ovo predivno tradicionalno seljačko jelo vrlo je ukusno i vrlo zasitno. Hrskavi zapečeni krumpiri i buncek koji se topi u ustima uljepšat će dan svima osim vegetarijancima.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom. – buncek (dimljeni), krumpir, svinjska mast, hamburger, luk, paprika, bijelo vino, vlasac, slatka mljevena paprika, jaje, vrhnje za kuhanje, sol i papar, Oguljene krumpire narežemo na kriške, solimo, paprimo, dodamo luk i papriku narezane na rezance, hamburger narezan na kockice, začinimo sa vlascem i crvenom paprikom, pomiješamo u posudi za pečenje uz dodatak svinjske masti i bijelog vina. ; Na pripremljene krumpire položimo kuhani dimljeni buncek i sve zajedno stavimo peći u pećnicu na donju razinu, na 180°C oko 50 minuta.; U međuvremenu umutimo jaja i vrhnje i time prelijemo krumpir. ; Nastavimo peći još 30 minuta. ; Buncek narežemo i serviramo na krumpiru u posudi u kojoj smo i pekli, sve posipamo sjeckanim listom peršina.; -</div>
Dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom.
Ovo predivno tradicionalno seljačko jelo vrlo je ukusno i vrlo zasitno. Hrskavi zapečeni krumpiri i buncek koji se topi u ustima uljepšat će dan svima osim vegetarijancima.
Dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti dimljeni buncek sa zapečenim krumpirom. - buncek (dimljeni), krumpir, svinjska mast, hamburger, luk, paprika, bijelo vino, vlasac, slatka mljevena paprika, jaje, vrhnje za kuhanje, sol i papar, Oguljene krumpire narežemo na kriške, solimo, paprimo, dodamo luk i papriku narezane na rezance, hamburger narezan na kockice, začinimo sa vlascem i crvenom paprikom, pomiješamo u posudi za pečenje uz dodatak svinjske masti i bijelog vina. ; Na pripremljene krumpire položimo kuhani dimljeni buncek i sve zajedno stavimo peći u pećnicu na donju razinu, na 180°C oko 50 minuta.; U međuvremenu umutimo jaja i vrhnje i time prelijemo krumpir. ; Nastavimo peći još 30 minuta. ; Buncek narežemo i serviramo na krumpiru u posudi u kojoj smo i pekli, sve posipamo sjeckanim listom peršina.; -
Oguljene krumpire narežemo na kriške, solimo, paprimo, dodamo luk i papriku narezane na rezance, hamburger narezan na kockice, začinimo sa vlascem i crvenom paprikom, pomiješamo u posudi za pečenje uz dodatak svinjske masti i bijelog vina.
Na pripremljene krumpire položimo kuhani dimljeni buncek i sve zajedno stavimo peći u pećnicu na donju razinu, na 180°C oko 50 minuta.
U međuvremenu umutimo jaja i vrhnje i time prelijemo krumpir.
Nastavimo peći još 30 minuta.
Buncek narežemo i serviramo na krumpiru u posudi u kojoj smo i pekli, sve posipamo sjeckanim listom peršina.