Domaći dodatak jelima – Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu. – koraba, celerova stabljika, korijen celera, mrkva, pasternjak, đumbir, luk, poriluk, korijen peršina, peršin (listovi), sol (krupne), Povrće očistimo, operemo, osušimo, usitnimo u multipraktiku i premjestimo u veliku zdjelu. ; Dodamo krupnu morsku sol (10% od ukupne težine očišćenog povrća), dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavimo u čiste i suhe staklenke. ; Sastojke prekrijemo slojem soli, zatvorimo i čuvamo na tamnom i hladnom mjestu, a nakon prvog otvaranja čuvamo u hladnjaku.; – Vjerojatno ste i vi barem jednom kod kuhanja koristili neki od povrtnih dodataka jelima, među kojima je najpoznatija Vegeta. Oni dopunjavaju i pojačavaju okus, čineći kuhanje bržim i jednostavnijim. No ako brinete zbog aditiva i konzervansa koji se nalaze u tim proizvodima, onda je za vas idealan ovaj domaći povrtni dodatak jelima. Pripremite ga kao zimnicu i moći ćete ga koristiti veći dio godine.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Domaći dodatak jelima – Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu. – koraba, celerova stabljika, korijen celera, mrkva, pasternjak, đumbir, luk, poriluk, korijen peršina, peršin (listovi), sol (krupne), Povrće očistimo, operemo, osušimo, usitnimo u multipraktiku i premjestimo u veliku zdjelu. ; Dodamo krupnu morsku sol (10% od ukupne težine očišćenog povrća), dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavimo u čiste i suhe staklenke. ; Sastojke prekrijemo slojem soli, zatvorimo i čuvamo na tamnom i hladnom mjestu, a nakon prvog otvaranja čuvamo u hladnjaku.; -</div>
Domaći dodatak jelima
Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu.
Vjerojatno ste i vi barem jednom kod kuhanja koristili neki od povrtnih dodataka jelima, među kojima je najpoznatija Vegeta. Oni dopunjavaju i pojačavaju okus, čineći kuhanje bržim i jednostavnijim. No ako brinete zbog aditiva i konzervansa koji se nalaze u tim proizvodima, onda je za vas idealan ovaj domaći povrtni dodatak jelima. Pripremite ga kao zimnicu i moći ćete ga koristiti veći dio godine.
Domaći dodatak jelima - Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu. - koraba, celerova stabljika, korijen celera, mrkva, pasternjak, đumbir, luk, poriluk, korijen peršina, peršin (listovi), sol (krupne), Povrće očistimo, operemo, osušimo, usitnimo u multipraktiku i premjestimo u veliku zdjelu. ; Dodamo krupnu morsku sol (10% od ukupne težine očišćenog povrća), dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavimo u čiste i suhe staklenke. ; Sastojke prekrijemo slojem soli, zatvorimo i čuvamo na tamnom i hladnom mjestu, a nakon prvog otvaranja čuvamo u hladnjaku.; -