Juha od gljiva

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od gljiva
Saznajte kako pripremiti juhu od gljiva u našem video receptu.

Pojeli ste dovoljno juha od gljiva iz vrećice? Probajte sada napraviti svoju. Šampinjoni, vrganji, lisičarke, sunčanice, smrčci ili neke druge gljive,a može i više vrsta gljiva u kombinaciji. Izbor je vaš! Isprobavajte i nađite svoju najdražu kombinaciju!

Juha od gljiva - Saznajte kako pripremiti juhu od gljiva u našem video receptu. - gljive (raznih), maslac, luk, goveđa juha iz kocke, bijelo vino, vrhnje za kuhanje, ulje od tartufa, sol i papar, U loncu pirjamo sitno kosani luk. ; Dodamo narezane gljive te začinimo solju i paprom. ; Kad gljive malo opuste zalijemo ih goveđom juhom i vinom. ; Pustimo juhu da prokuha, maknemo sa vatre, dodajemo maslac i vrhnje za kuhanje te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom dok ne dobijemo jednoličnu kremu. ; Po želji još začinimo uljem od tartufa, solju i paprom. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U loncu pirjamo sitno kosani luk.
  2. Dodamo narezane gljive te začinimo solju i paprom.
  3. Kad gljive malo opuste zalijemo ih goveđom juhom i vinom.
  4. Pustimo juhu da prokuha, maknemo sa vatre, dodajemo maslac i vrhnje za kuhanje te sve zajedno izmiksamo štapnim mikserom dok ne dobijemo jednoličnu kremu.
  5. Po želji još začinimo uljem od tartufa, solju i paprom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 38
Rating: 4.32
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: