- Almo Čatlak
- 120 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Marinirana svinjska rebrica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica. – carsko meso (rebrica), med (bistrog), sok od ananasa, senf (dijon), tabasco, sol, ulje, U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji. ; Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo. ; Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat. ; Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.; – Marinirana svinjska rebrica, odnosno "spareribs", pripremaju se na različite načine u gotovo svim kuhinjama svijeta. Izvanredno slasna i ukusna, pa vam od srca preporučamo da se ne mučite sa nožem i viljuškom: primite ih u ruku, po želji umočite u malo "Barbecue" (roštilj) umaka i udri brigu na veselje!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Marinirana svinjska rebrica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica. – carsko meso (rebrica), med (bistrog), sok od ananasa, senf (dijon), tabasco, sol, ulje, U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji. ; Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo. ; Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat. ; Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.; -</div>
Marinirana svinjska rebrica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica.
Marinirana svinjska rebrica, odnosno "spareribs", pripremaju se na različite načine u gotovo svim kuhinjama svijeta. Izvanredno slasna i ukusna, pa vam od srca preporučamo da se ne mučite sa nožem i viljuškom: primite ih u ruku, po želji umočite u malo "Barbecue" (roštilj) umaka i udri brigu na veselje!
Marinirana svinjska rebrica - U našem video receptu saznajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica. - carsko meso (rebrica), med (bistrog), sok od ananasa, senf (dijon), tabasco, sol, ulje, U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji. ; Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo. ; Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat. ; Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.; -
Upute po koracima:
- U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji.
- Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo.
- Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat.
- Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 27
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:120minuta |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
marinirana rebarca, marinirana svinjska rebra, marinirana rebra, marinirana svinjska rebrica recepti, marinirana svinjska rebra pik priprema,
Jela koja su danas popularna:
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Riba kokot kuhana na pari
Votes: 26
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Pileći nuggets
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Šarena krema s jagodama
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Puding od riže s kandiranim voćem
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Gratinirane školjke sa začinskim biljem
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Frittata s rajčicama i bosiljkom
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Salata s buđolom, feta sirom, špinatom i couscousom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Teleće pečenje s tijestom i kruškama
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
75 min
Almo Čatlak
Curry od slanutka s naan pecivom
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Svitci od kuhane šunke sa sirom i hrenom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
5 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)