Marinirana tuna na japanski način

  • 70 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Marinirana tuna na japanski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti mariniranu tunu na japanski način.

Marinirana tuna na japanski! Zvuči neobično? Da, ali neobično ukusno. Kušajte.

Marinirana tuna na japanski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti mariniranu tunu na japanski način. - file tune ((u komadu)), mirin, med, wasabi pasta, sezam, umak od soje, U posudu s poklopcem ulijemo mirin, dodamo med, wasabi pastu i izmiješamo sastojke. ; File tune narežemo na četiri jednaka djela tako da dobijemo četiri pravokutne kocke. ; Narezane komade tune, uvaljamo u marinadu, poklopimo i stavimo u hladnjak na najmanje sat vremena. ; Prije početka pečenja, gril tavu grijemo na jakoj vatri, po prilici, pet minuta. Zatim ocijedimo marinirane komade tune, uvaljamo ih u sjemenke sezama i pečemo na gril tavi bez masnoće, sa svake strane po 30 sekundi. ; Poslužimo sa sojinim umakom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U posudu s poklopcem ulijemo mirin, dodamo med, wasabi pastu i izmiješamo sastojke.
  2. File tune narežemo na četiri jednaka djela tako da dobijemo četiri pravokutne kocke.
  3. Narezane komade tune, uvaljamo u marinadu, poklopimo i stavimo u hladnjak na najmanje sat vremena.
  4. Prije početka pečenja, gril tavu grijemo na jakoj vatri, po prilici, pet minuta. Zatim ocijedimo marinirane komade tune, uvaljamo ih u sjemenke sezama i pečemo na gril tavi bez masnoće, sa svake strane po 30 sekundi.
  5. Poslužimo sa sojinim umakom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 30
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: