- Almo Čatlak
- 15 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Pesto genovese – Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu. – bosiljak (svježeg), češnjak, pinjoli, parmezan (svježe naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke. ; Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu. ; Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.; – Postoji dobar razlog zašto je ovaj umak tako popularan u cijelom svijetu, a ne samo u rodnoj mu Italiji – jednostavno je božanstven, a priprema ne zahtijeva gotovo nikakvo kulinarsko umijeće! Otkrijte i sami u kakav se profinjen okus stapaju pinjoli, bosiljak i parmezan!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Pesto genovese – Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu. – bosiljak (svježeg), češnjak, pinjoli, parmezan (svježe naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke. ; Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu. ; Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.; -</div>
Pesto genovese
Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu.
Postoji dobar razlog zašto je ovaj umak tako popularan u cijelom svijetu, a ne samo u rodnoj mu Italiji – jednostavno je božanstven, a priprema ne zahtijeva gotovo nikakvo kulinarsko umijeće! Otkrijte i sami u kakav se profinjen okus stapaju pinjoli, bosiljak i parmezan!
Pesto genovese - Saznajte kako pripremiti pesto genovese u našem video receptu. - bosiljak (svježeg), češnjak, pinjoli, parmezan (svježe naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke. ; Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu. ; Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- U multipraktik natrgamo listove svježeg bosiljka, dodamo usitnjeni češnjak, pinjole, naribani parmezan, ulijemo polovicu maslinovog ulja, te na manjoj brzini izradimo sastojke.
- Zatim povećamo brzinu i dolijevamo preostalo maslinovo ulje dok ne dobijemo jednoličnu smjesu.
- Ovako pripremljenim umakom začinimo kuhanu tjesteninu i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 32
Rating: 4.66
You: 5
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:15minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
pesto genovese, pesto genovese recept, pesto umak, pesto genovese cijena, pesto,
Jela koja su danas popularna:
Juha od tjestenine, graha i slanutka
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Maslac od indijskih oraščića
Votes: 49
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
15 min
Fina Malinić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Stifado - gulaš s junetinom i ljutikom na grčki način
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
130 min
Almo Čatlak
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
File bijele ribe na posteljici od povrća
Votes: 52
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Domaće energetske pločice
Votes: 56
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Fina Malinić
Buhtle s pekmezom od šljiva
Votes: 48
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
110 min
Almo Čatlak
Svinjska rebrica s krumpirom na mediteranski način
Votes: 54
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Salata od jabuka, celerove stabljike i rotkvica
Votes: 46
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
15 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)