Piletina u umaku od vrhnja za kuhanje

  • 45 min
  • 2 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Piletina u umaku od vrhnja za kuhanje
Piletina u umaku od vrhnja za kuhanje
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You: 4
Rate this recipe!
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Piletinu narežite na manje komadiće, dodajte papar i sol i ostale začine po želji. U tavu stavite malo ulja i prepržite piletinu dok ne poprimi zlatno-žutu boju. Kad je piletina gotova, izvadite ju i stavite sa strane.
  2. U tavi na kojoj se pržila piletina dodajte maslac, kad se otopio na njega istisnite češnjak. Malo prepržite, ali pazite da ne zagori kako češnjak ne bi postao gorak. U tavu dodajte vrhnje za kuhanje i malo ribanog parmezana i curry.
  3. Pričekajte dok se umak ne zgusne, zatim u njega vratite piletinu i sve skupa kuhajte dok ne zgotovi.
  4. Umak možete servirati uz kuhani krumpir, rižu ili tjesteninu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You: 4
Rate this recipe!
Facebooktwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: