Polpete od teletine u umaku od rajčice – U našem video receptu saznajte kako pripremiti polpete od teletine u umaku od rajčice. – mljevena teletina, pelati rajčice, sir percorino, luk (ljubičastog), bosiljak (svježeg), krušne mrvice, mlijeko, jaje, peršin (sjeckani), češnjak, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, U tavi ugrijemo 3 žlice maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, malo posolimo, te na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša. ; Potom dodamo pelati rajčicu, svježi bosiljak narezan na trakice, izmiješamo sastojke i na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu s krušnim mrvicama, ulijemo mlijeko i izmiješamo sastojke. Dobivenu smjesu stavimo u zdjelu preko mljevene teletine, dodamo umućena jaja i sve zajedno izradimo vilicom. ; Zatim dodamo naribani sir pecorino, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, te sve zajedno izradimo u jednoličnu smjesu.; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo kuglice i stavimo ih u tavu s umakom od rajčice. ; Sve zajedno kuhamo na laganoj vatri povremeno okrećući 20-ak minuta i možemo poslužiti.; – Za sve one kojima je meso bez umaka nezamislivo, iz naše maštovite kuhinje stižu ove polpete u umaku od rajčice. Umak će polpetama dati potrebnu sočnost i uz pokoji krumpir imat ćete čitav obrok na stolu! <div class="wpurp-searchable-recipe">Polpete od teletine u umaku od rajčice – U našem video receptu saznajte kako pripremiti polpete od teletine u umaku od rajčice. – mljevena teletina, pelati rajčice, sir percorino, luk (ljubičastog), bosiljak (svježeg), krušne mrvice, mlijeko, jaje, peršin (sjeckani), češnjak, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, U tavi ugrijemo 3 žlice maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, malo posolimo, te na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša. ; Potom dodamo pelati rajčicu, svježi bosiljak narezan na trakice, izmiješamo sastojke i na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu s krušnim mrvicama, ulijemo mlijeko i izmiješamo sastojke. Dobivenu smjesu stavimo u zdjelu preko mljevene teletine, dodamo umućena jaja i sve zajedno izradimo vilicom. ; Zatim dodamo naribani sir pecorino, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, te sve zajedno izradimo u jednoličnu smjesu.; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo kuglice i stavimo ih u tavu s umakom od rajčice. ; Sve zajedno kuhamo na laganoj vatri povremeno okrećući 20-ak minuta i možemo poslužiti.; -</div>
Polpete od teletine u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti polpete od teletine u umaku od rajčice.
Za sve one kojima je meso bez umaka nezamislivo, iz naše maštovite kuhinje stižu ove polpete u umaku od rajčice. Umak će polpetama dati potrebnu sočnost i uz pokoji krumpir imat ćete čitav obrok na stolu!
Polpete od teletine u umaku od rajčice - U našem video receptu saznajte kako pripremiti polpete od teletine u umaku od rajčice. - mljevena teletina, pelati rajčice, sir percorino, luk (ljubičastog), bosiljak (svježeg), krušne mrvice, mlijeko, jaje, peršin (sjeckani), češnjak, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, U tavi ugrijemo 3 žlice maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, malo posolimo, te na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša. ; Potom dodamo pelati rajčicu, svježi bosiljak narezan na trakice, izmiješamo sastojke i na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu s krušnim mrvicama, ulijemo mlijeko i izmiješamo sastojke. Dobivenu smjesu stavimo u zdjelu preko mljevene teletine, dodamo umućena jaja i sve zajedno izradimo vilicom. ; Zatim dodamo naribani sir pecorino, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, te sve zajedno izradimo u jednoličnu smjesu.; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo kuglice i stavimo ih u tavu s umakom od rajčice. ; Sve zajedno kuhamo na laganoj vatri povremeno okrećući 20-ak minuta i možemo poslužiti.; -
U tavi ugrijemo 3 žlice maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, malo posolimo, te na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša.
Potom dodamo pelati rajčicu, svježi bosiljak narezan na trakice, izmiješamo sastojke i na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta.
Za to vrijeme u zdjelicu s krušnim mrvicama, ulijemo mlijeko i izmiješamo sastojke. Dobivenu smjesu stavimo u zdjelu preko mljevene teletine, dodamo umućena jaja i sve zajedno izradimo vilicom.
Zatim dodamo naribani sir pecorino, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, te sve zajedno izradimo u jednoličnu smjesu.
Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo kuglice i stavimo ih u tavu s umakom od rajčice.
Sve zajedno kuhamo na laganoj vatri povremeno okrećući 20-ak minuta i možemo poslužiti.