Rezanci na azijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način. – tjestenina (s jajima), dagnje, pročišćeni maslac, češnjak, đumbir (naribani), celerova stabljika, ljuta papričica (crvena), sojine klice, sojin umak, limeta, sol, U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme, u ugrijani wok ulijemo omekšali pročišćeni maslac, dodamo protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Kada češnjak zamiriše dodamo dagnje, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, povremeno miješajući, 3-4 minute. ; Zatim dodamo narezanu stabljiku celera i ploške crvene ljute papričice, posolimo, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo sojine klice, ulijemo sok limete, sojin umak, promiješamo sastojke i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, dodamo dagnjama i povrću, izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.; – Ne dolaze sva fina jela s tjesteninom samo iz Italije. I u Aziji postoje majstori za „pašte“, a jesu li im recepti dobri ili odlični, Vi odlučite.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Rezanci na azijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način. – tjestenina (s jajima), dagnje, pročišćeni maslac, češnjak, đumbir (naribani), celerova stabljika, ljuta papričica (crvena), sojine klice, sojin umak, limeta, sol, U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme, u ugrijani wok ulijemo omekšali pročišćeni maslac, dodamo protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Kada češnjak zamiriše dodamo dagnje, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, povremeno miješajući, 3-4 minute. ; Zatim dodamo narezanu stabljiku celera i ploške crvene ljute papričice, posolimo, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo sojine klice, ulijemo sok limete, sojin umak, promiješamo sastojke i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, dodamo dagnjama i povrću, izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.; -</div>
Rezanci na azijski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način.
Ne dolaze sva fina jela s tjesteninom samo iz Italije. I u Aziji postoje majstori za „pašte“, a jesu li im recepti dobri ili odlični, Vi odlučite.
Rezanci na azijski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način. - tjestenina (s jajima), dagnje, pročišćeni maslac, češnjak, đumbir (naribani), celerova stabljika, ljuta papričica (crvena), sojine klice, sojin umak, limeta, sol, U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme, u ugrijani wok ulijemo omekšali pročišćeni maslac, dodamo protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Kada češnjak zamiriše dodamo dagnje, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, povremeno miješajući, 3-4 minute. ; Zatim dodamo narezanu stabljiku celera i ploške crvene ljute papričice, posolimo, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo sojine klice, ulijemo sok limete, sojin umak, promiješamo sastojke i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, dodamo dagnjama i povrću, izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.; -