- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Salata od tune i grejpa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od tune i grejpa.
Brzo, ukusno i zdravo jelo, koje ne trebate kuhati, prepuno je različitih ukusa, i kao stvoreno za ove vruće ljetne dane. Dobar tek!
Salata od tune i grejpa - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od tune i grejpa. - tuna iz konzerve, grejp, majoneza, komorač, kukuruz iz konzerve, masline (odkoštenih, zelenih), peršin (sjeckani), kapare, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Komorač očistimo i narežemo na trakice. ; Zatim trakice komorača stavimo u posudu s majonezom, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo sjeckani peršin, dobro promiješamo i stavimo u hladnjak. ; Za to vrijeme oba grejpa prerežemo na pola, i žlicom izvadimo meso u komadu. ; Potom meso očistimo, narežemo ga na komadiće i premjestimo u zdjelu. ; Zatim dodamo tunjevinu, kukuruz, kapare i masline, i dobro promiješamo sastojke. ; U izdubljene kore grejpa stavimo nadjev od tune i grejpa, prekrijemo ohlađenom mješavinom majoneze i komorača, te poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tuna iz konzerve, 180 g
- grejp, 2
- majoneza, 180 ml
- komorač, 1 manji
- kukuruz iz konzerve, 80 g
- masline, 50 g odkoštenih, zelenih
- peršin, 1 žlica sjeckani
- kapare, 1 žlica
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol
- bijeli papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Komorač očistimo i narežemo na trakice.
- Zatim trakice komorača stavimo u posudu s majonezom, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo sjeckani peršin, dobro promiješamo i stavimo u hladnjak.
- Za to vrijeme oba grejpa prerežemo na pola, i žlicom izvadimo meso u komadu.
- Potom meso očistimo, narežemo ga na komadiće i premjestimo u zdjelu.
- Zatim dodamo tunjevinu, kukuruz, kapare i masline, i dobro promiješamo sastojke.
- U izdubljene kore grejpa stavimo nadjev od tune i grejpa, prekrijemo ohlađenom mješavinom majoneze i komorača, te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |