- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. – shiitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; – Svi ljubitelji gljiva sigurno će uživati u ovom obroku, koji se može konzumirati kao glavno jelo, ali i kao prilog nekim mesnim jelima. Pogledajte što smo danas skuhali te pokušajte i sami!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. – shitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; -</div>
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima.
Svi ljubitelji gljiva sigurno će uživati u ovom obroku, koji se može konzumirati kao glavno jelo, ali i kao prilog nekim mesnim jelima. Pogledajte što smo danas skuhali te pokušajte i sami!
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. - shitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće.
- U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri.
- Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje.
- Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 48
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
umak os sitaki gljiva i šampinjona,
Jela koja su danas popularna:
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Riba kokot kuhana na pari
Votes: 26
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Pečeni rolani odojak sa francuskom salatom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
180 min
Miro Biondić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Pečene paprike s mediteranskim nadjevom
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Povrtna juha s bijelim grahom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Biskvitni kolačići s lješnjacima i bademima
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Piletina s umakom od đumbira i limunske trave
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Kolač od palente, badema i limuna
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Punjena pileća prsa u košuljici od peršina
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Odresci tune na salati s narančom
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Pileći fajitas s grahom i paprikama
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)