Sojini pohanci

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Sojini pohanci
Saznajte kako pripremiti sojine pohance u našem video receptu.

Vuk sit i koza cijela - tako bi se trebalo zvati ovo hrskavo i ukusno jelo. Pohanci su kao pravi, a bez mesa - od soje. Uz to što su prava poslastica dat će nam dva puta više bjelančevina nego što nam ga daje meso, uključujući i sve esencijalne aminokiseline, minerale, vitamine i vlakna.

Sojini pohanci - Saznajte kako pripremiti sojine pohance u našem video receptu. - soja (medaljona), povrtna juha iz kocke, luk u prahu, češnjak u prahu, integralno brašno, senf, prašak za pecivo, ulje (biljnog), sol i papar, Sojine medaljone prije upotrebe prokuhamo sa jednom kockom povrtne juhe i malo soli u vreloj vodi oko 15-20 minuta pa ih ocijedimo. ; U dubokoj zdjeli pomiješamo pola brašna, prašak za pecivo, sol, papar, te luk i češnjak u prahu. ; U zasebnoj zdjeli razrijedimo senf sa 1/2 šalice vode, dodamo drugu polovicu integralnog brašna u razrijeđeni senf i promiješamo. ; Komade sojinih medaljona uronimo u tijesto sa senfom, a zatim u suhu mješavinu brašna. ; Komade pržimo sa obje strane uronjene u vruće ulje na srednje jakoj vatri dok ne postanu hrskavi i zlatno smeđi. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sojine medaljone prije upotrebe prokuhamo sa jednom kockom povrtne juhe i malo soli u vreloj vodi oko 15-20 minuta pa ih ocijedimo.
  2. U dubokoj zdjeli pomiješamo pola brašna, prašak za pecivo, sol, papar, te luk i češnjak u prahu.
  3. U zasebnoj zdjeli razrijedimo senf sa 1/2 šalice vode, dodamo drugu polovicu integralnog brašna u razrijeđeni senf i promiješamo.
  4. Komade sojinih medaljona uronimo u tijesto sa senfom, a zatim u suhu mješavinu brašna.
  5. Komade pržimo sa obje strane uronjene u vruće ulje na srednje jakoj vatri dok ne postanu hrskavi i zlatno smeđi.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 4.38
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: