- Almo Čatlak
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu sa širokim rezancima na kineski način. – svinjska lopatica, široki rezanci, češnjak, ocat, kečap, smeđi šećer, mladi luk, ulje, sol, Meso očistimo od žilica i kožica te narežemo na kockice. ; U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. ; U vrući wok ulijemo ulje, dodamo narezanu svinjetinu i pržimo. Nakon 10-tak minuta svinjetina je pržena i izvadimo je sa strane.
; Na preostalu masnoću u wok dodamo na listiće narezan češnjak, kuhanu ocijeđenu tjesteninu i sve zajedno dobro izmiješamo. Preko rezanaca prelijemo sojin umak, smeđi šećer, kečap i ocat. Izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. Za kraj u tavu dodamo na kolutiće narezan mladi luk; Na tanjure slažemo rezance u umaku, a preko pečene komadiće svinjetine. Tanjur ukrasimo sa zeleni dijelom mladog luka i klicama češnjaka.; –
Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu sa širokim rezancima na kineski način.
Upute po koracima:
- Meso očistimo od žilica i kožica te narežemo na kockice.
- U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
- U vrući wok ulijemo ulje, dodamo narezanu svinjetinu i pržimo. Nakon 10-tak minuta svinjetina je pržena i izvadimo je sa strane.
- Na preostalu masnoću u wok dodamo na listiće narezan češnjak, kuhanu ocijeđenu tjesteninu i sve zajedno dobro izmiješamo. Preko rezanaca prelijemo sojin umak, smeđi šećer, kečap i ocat. Izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. Za kraj u tavu dodamo na kolutiće narezan mladi luk
- Na tanjure slažemo rezance u umaku, a preko pečene komadiće svinjetine. Tanjur ukrasimo sa zeleni dijelom mladog luka i klicama češnjaka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.66
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
svinjska lopatica recepti, wok svinjetina,
Jela koja su danas popularna:
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Riba kokot kuhana na pari
Votes: 26
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Prepečenci s rajčicama i kobasicama
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Jelenja leđa u lisnatom tijestu
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Zapečena palenta s rajčicama i kobasicama
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Svinjetina s bulgurom i svježim kupusom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Blaganski kruh s feta sirom
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
75 min
Almo Čatlak
Slatki kruh s brusnicama
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
150 min
Almo Čatlak
Brownie od čokolade, oraha i grožđica
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Fina Malinić
Toscanska juha sa zapečenim kruhom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Juha s jetrenim knedlima
Votes: 25
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
80 min
Almo Čatlak
Bijele pečenice na bavarski način
Votes: 25
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)