- Almo Čatlak
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu sa širokim rezancima na kineski način. – svinjska lopatica, široki rezanci, češnjak, ocat, kečap, smeđi šećer, mladi luk, ulje, sol, Meso očistimo od žilica i kožica te narežemo na kockice. ; U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. ; U vrući wok ulijemo ulje, dodamo narezanu svinjetinu i pržimo. Nakon 10-tak minuta svinjetina je pržena i izvadimo je sa strane.
; Na preostalu masnoću u wok dodamo na listiće narezan češnjak, kuhanu ocijeđenu tjesteninu i sve zajedno dobro izmiješamo. Preko rezanaca prelijemo sojin umak, smeđi šećer, kečap i ocat. Izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. Za kraj u tavu dodamo na kolutiće narezan mladi luk; Na tanjure slažemo rezance u umaku, a preko pečene komadiće svinjetine. Tanjur ukrasimo sa zeleni dijelom mladog luka i klicama češnjaka.; –
Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu sa širokim rezancima na kineski način.
Upute po koracima:
- Meso očistimo od žilica i kožica te narežemo na kockice.
- U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
- U vrući wok ulijemo ulje, dodamo narezanu svinjetinu i pržimo. Nakon 10-tak minuta svinjetina je pržena i izvadimo je sa strane.
- Na preostalu masnoću u wok dodamo na listiće narezan češnjak, kuhanu ocijeđenu tjesteninu i sve zajedno dobro izmiješamo. Preko rezanaca prelijemo sojin umak, smeđi šećer, kečap i ocat. Izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. Za kraj u tavu dodamo na kolutiće narezan mladi luk
- Na tanjure slažemo rezance u umaku, a preko pečene komadiće svinjetine. Tanjur ukrasimo sa zeleni dijelom mladog luka i klicama češnjaka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.66
You: 1
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
svinjska lopatica recepti, pik ljecena lopatica recwpti, JELA OD LOPATICE, svinjetina u woku, svinjska lopatica bez kostiju gulaš recept, svinjska lopatica bez kostiju recept, svinjska lopatica u umaku,
Jela koja su danas popularna:
Piletina u umaku od rajčice s tjesteninom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Fina Malinić
Piletina u umaku od rajčica na mediteranski način
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
80 min
Almo Čatlak
Palenta s bijelim grahom i keljom
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.76
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Svinjski medaljoni s kremastim umakom s tartufima
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Špageti Carbonara
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Morski pas u umaku od limuna
Votes: 24
Rating: 4.75
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Brudet od ugora na ribarski način
Votes: 28
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Janjetina na lešo s umakom od rajčice
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.75
You: 2
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)