Tikvice punjene puretinom i povrćem – Saznajte kako pripremiti tikvice punjene puretinom i povrćem u našem video receptu. – tikvice (srednje veličine), pureća prsa, luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino, povrće (miješanog), origano, peršin (kosani), sir (ribanog polumasnog), maslinovo ulje, sol i papar, U tavu dodamo maslinovog ulja da se ugrije, sitno kosani crveni luk te pirjamo da postane staklast. Istovremeno raspolovimo tikvice i izdubimo ih. ; Na poprženi luk dodajemo puretinu nasjeckanu na kockice, usitnjeni češnjak, malo bijelog vina, blanširani kelj pupčar, mrkvu, sitno kosani peršin, prstohvat origana, pire od rajčice, začinimo solju i paprom i pustimo da malo prokuha. ; U međuvremenu nauljimo vatrostalnu posudu maslinovim uljem te u nju položimo tikvice, začinimo solju i paprom i nadjenemo sa pirjanim povrćem. ; Preko njih naribamo sira, podlijemo bijelim vinom, prelijemo maslinovim uljem, posipamo peršinom i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, 20 minuta na 180 °C.; – Fino, fino, fino. A kako i ne bi bilo fino?! Zapečene tikvice punjene puretinom, povrćem, origanom i peršinom, češnjakom i lukom, pa još i bijelo vino, maslinovo ulje i na kraju hrskavi zapečeni sir. A sve to je gotovo za samo malo više od pola sata. <div class="wpurp-searchable-recipe">Tikvice punjene puretinom i povrćem – Saznajte kako pripremiti tikvice punjene puretinom i povrćem u našem video receptu. – tikvice (srednje veličine), pureća prsa, luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino, povrće (miješanog), origano, peršin (kosani), sir (ribanog polumasnog), maslinovo ulje, sol i papar, U tavu dodamo maslinovog ulja da se ugrije, sitno kosani crveni luk te pirjamo da postane staklast. Istovremeno raspolovimo tikvice i izdubimo ih. ; Na poprženi luk dodajemo puretinu nasjeckanu na kockice, usitnjeni češnjak, malo bijelog vina, blanširani kelj pupčar, mrkvu, sitno kosani peršin, prstohvat origana, pire od rajčice, začinimo solju i paprom i pustimo da malo prokuha. ; U međuvremenu nauljimo vatrostalnu posudu maslinovim uljem te u nju položimo tikvice, začinimo solju i paprom i nadjenemo sa pirjanim povrćem. ; Preko njih naribamo sira, podlijemo bijelim vinom, prelijemo maslinovim uljem, posipamo peršinom i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, 20 minuta na 180 °C.; -</div>
Tikvice punjene puretinom i povrćem
Saznajte kako pripremiti tikvice punjene puretinom i povrćem u našem video receptu.
Fino, fino, fino. A kako i ne bi bilo fino?! Zapečene tikvice punjene puretinom, povrćem, origanom i peršinom, češnjakom i lukom, pa još i bijelo vino, maslinovo ulje i na kraju hrskavi zapečeni sir. A sve to je gotovo za samo malo više od pola sata.
Tikvice punjene puretinom i povrćem - Saznajte kako pripremiti tikvice punjene puretinom i povrćem u našem video receptu. - tikvice (srednje veličine), pureća prsa, luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino, povrće (miješanog), origano, peršin (kosani), sir (ribanog polumasnog), maslinovo ulje, sol i papar, U tavu dodamo maslinovog ulja da se ugrije, sitno kosani crveni luk te pirjamo da postane staklast. Istovremeno raspolovimo tikvice i izdubimo ih. ; Na poprženi luk dodajemo puretinu nasjeckanu na kockice, usitnjeni češnjak, malo bijelog vina, blanširani kelj pupčar, mrkvu, sitno kosani peršin, prstohvat origana, pire od rajčice, začinimo solju i paprom i pustimo da malo prokuha. ; U međuvremenu nauljimo vatrostalnu posudu maslinovim uljem te u nju položimo tikvice, začinimo solju i paprom i nadjenemo sa pirjanim povrćem. ; Preko njih naribamo sira, podlijemo bijelim vinom, prelijemo maslinovim uljem, posipamo peršinom i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, 20 minuta na 180 °C.; -
U tavu dodamo maslinovog ulja da se ugrije, sitno kosani crveni luk te pirjamo da postane staklast. Istovremeno raspolovimo tikvice i izdubimo ih.
Na poprženi luk dodajemo puretinu nasjeckanu na kockice, usitnjeni češnjak, malo bijelog vina, blanširani kelj pupčar, mrkvu, sitno kosani peršin, prstohvat origana, pire od rajčice, začinimo solju i paprom i pustimo da malo prokuha.
U međuvremenu nauljimo vatrostalnu posudu maslinovim uljem te u nju položimo tikvice, začinimo solju i paprom i nadjenemo sa pirjanim povrćem.
Preko njih naribamo sira, podlijemo bijelim vinom, prelijemo maslinovim uljem, posipamo peršinom i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, 20 minuta na 180 °C.
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
punjene tikvice, punjene tikvice sa piletinom, tikvice punjene piletinom, tikvice punjene piletinom i povrćem, punjene tikvice s povrćem,
Jela koja su danas popularna:
Slatka peciva s grožđicama i šafranom
1
2
3
4
5
Votes: 52 Rating: 4.75 You:
Rate this recipe!
190 min
Almo Čatlak
Rižoto s mladim bobom i morskim kozicama
1
2
3
4
5
Votes: 27 Rating: 4.74 You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Pečena jetrica s pancetom, jabukom i krumpirom
1
2
3
4
5
Votes: 53 Rating: 4.74 You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Jelenja rebra sa špeclima i džemom od divljih brusnica
1
2
3
4
5
Votes: 45 Rating: 4.73 You:
Rate this recipe!
160 min
Almo Čatlak
Hot dog u slatko-kiselom umaku
1
2
3
4
5
Votes: 46 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
30 min
Fina Malinić
Tjestenina sa sušenim rajčicama, rukolom i bosiljkom
1
2
3
4
5
Votes: 53 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Shiitake gljive sa svježim zelenim rezancima
1
2
3
4
5
Votes: 54 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Fileti grdobine u panceti
1
2
3
4
5
Votes: 25 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Pašteta od guščje jetre
1
2
3
4
5
Votes: 50 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Pikantni pekarski krumpir s umakom od aromatizirane rajčice
1
2
3
4
5
Votes: 46 Rating: 4.72 You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Pečeno-kuhana juneća rebra iz pećnice s pikantnim umakom