Tjestenina s hokkaido bundevom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s hokkaido bundevom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s hokkaido bundevom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bundevu ogulimo i narežemo na kockice.
  2. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u tavu stavimo malo maslinovog ulja, maslac, sjeckani luk,malo posolimo i dodamo narezanu bundevu. U tavu dodamo i sjemenke bundeve te sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 4-5 minuta dok ne omekša. Potom u tavu protisnemo režnjeve češnjaka i izmiješamo sastojke. Kad je češnjak počeo puštati miris dodamo juhu i kuhamo dalje.
  4. Kuhanu tjesteninu procijedimo i stavimo u tavu s bundevom. Ugasimo vatru, dodamo preostali maslac i tjesteninu nježno izmiješamo s bundevom i umakom. Kad su se sastojci povezali, jelo je gotovo i možemo tjesteninu poslužiti na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.66
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: