Tjestenina s tunom i kiselim vrhnjem

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
Tjestenina s tunom i kiselim vrhnjem
Tjestenina s tunom i kiselim vrhnjem
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kuhajte tjesteninu u slanoj kipućoj vodi dok ne postane al dente. Ocijedite i prelijte s pola ulja.
  2. Zagrijte preostalo ulje u velikoj tavi na srednje jakoj vatri, dodajte luk i kuhajte 2-3 minute ili dok ne omekša. Dodajte češnjak i kuhajte 1 minutu.
  3. Umiješajte kiselo vrhnje i tjesteninu, dodajte tunjevinu i grašak. Kuhajte na laganoj vatri 1-2 minute.
  4. Umiješajte polovicu peršina s rajčicama i kaparima, dodajte tjesteninu i začinite. Miješajte dok se samo ne zagrije. Poslužite posuto preostalim peršinom.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebooktwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: