- Almo Čatlak
- 60 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Vinski gulaš – Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu. – junetina, luk, koncentrat rajčice, bijelo vino, temeljac mesne juhe, ljuta papričica, lovorov list, krumpir, kumin, ulje, sol i papar, Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju. ; Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac. ; Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir. ; Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.; – Ako ste ikada bili na nekoj većoj proslavi velike su šanse da su vam negdje oko tri ili četiri sata ujutro servirali baš ovo jelo – vinski gulaš. Pretpostavljamo da ovako fino vruće jelo blagonaklono djeluje na želudac izmučen mnoštvom glavnih, sporednih, slatkih, slanih, gorkih, masnih, kiselih i svih ostalih vrsta jela koja se na jednoj takvoj proslavi serviraju. A s druge strane, možda je to samo neslana šala šefa kuhinje, najfinije jelo u trenutku kada više stvarno ne možete pojesti niti jedan jedini zalogaj? Zato umjereno – štedite se za vinski gulaš!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Vinski gulaš – Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu. – junetina, luk, koncentrat rajčice, bijelo vino, temeljac mesne juhe, crvena ljuta paprika, lovorov list, krumpir, kumin, ulje, sol i papar, Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju. ; Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac. ; Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir. ; Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.; -</div>
Vinski gulaš
Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu.
Ako ste ikada bili na nekoj većoj proslavi velike su šanse da su vam negdje oko tri ili četiri sata ujutro servirali baš ovo jelo - vinski gulaš. Pretpostavljamo da ovako fino vruće jelo blagonaklono djeluje na želudac izmučen mnoštvom glavnih, sporednih, slatkih, slanih, gorkih, masnih, kiselih i svih ostalih vrsta jela koja se na jednoj takvoj proslavi serviraju. A s druge strane, možda je to samo neslana šala šefa kuhinje, najfinije jelo u trenutku kada više stvarno ne možete pojesti niti jedan jedini zalogaj? Zato umjereno - štedite se za vinski gulaš!
Vinski gulaš - Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu. - junetina, luk, koncentrat rajčice, bijelo vino, temeljac mesne juhe, crvena ljuta paprika, lovorov list, krumpir, kumin, ulje, sol i papar, Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju. ; Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac. ; Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir. ; Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.; -
Upute po koracima:
- Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju.
- Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac.
- Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir.
- Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 27
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:60minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
vinski gulaš, vinski gulas recept, vinski gulaš od svinjetine, google FINI GULAŠ,
Jela koja su danas popularna:
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Juha od tjestenine, graha i slanutka
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Maslac od indijskih oraščića
Votes: 49
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
15 min
Fina Malinić
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
File bijele ribe na posteljici od povrća
Votes: 52
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Stifado - gulaš s junetinom i ljutikom na grčki način
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
130 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Buhtle s pekmezom od šljiva
Votes: 48
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
110 min
Almo Čatlak
Domaće energetske pločice
Votes: 56
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Fina Malinić
Pjenica od prošeka s malinama
Votes: 50
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
150 min
Almo Čatlak
Palačinke sa sladoledom i vrućim malinama
Votes: 54
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)