Zalogajčići s integralnim kruhom

 • 30 min
 • 4 porcije
 • Srednje kalorično
 • Jednostavna priprema
 • Sadrži ribu/ morske plodove
Zalogajčići s integralnim kruhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zalogajčiće s integralnim kruhom.

Ukoliko vam nedostaju ideje za pripremu sendviča, evo jedne! Sirni namaz, blitva, tuna i integralni kruh tvore zaista ukusan i zdrav obrok.

Zalogajčići s integralnim kruhom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti zalogajčiće s integralnim kruhom. - raženi kruh (od cjelovitih žitarica), krem sir (svježeg), tuna (dimljene), kari prah, peršin (sjeckani), blitva, masline (zelenih i crnih), mini rajčica, sol i papar, Blitvu operemo i nožem odvojimo bijeli, tvrdi dio. U lonac iznad pare stavimo listove blitve, poklopimo i kuhamo 1-2 minute. Zatim listove blitve premjestimo u posudu s ledenom vodom, da se ohlade. ; Svježi krem sir podijelimo u dvije zdjelice, u jednu dodamo sjeckani peršin, u drugu kari prah, oba sira začinimo solju i paprom, te izmiješamo sastojke. ; Na dasku stavimo dvije kriške kruha, premažemo ih sirom s kari prahom, preklopimo novim kriškama kruha, na jednu krišku stavimo listove dimljene tune i preklopimo s druge dvije. ; Na isti način pripremimo i drugi sendvič, ali s drugim namazom od sira, a umjesto dimljene tune stavimo listove blitve. ; Dobivene sendviče narežemo na kocke, svaku nabodemo čačkalicom s maslinom ili mini rajčicom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
 1. Blitvu operemo i nožem odvojimo bijeli, tvrdi dio. U lonac iznad pare stavimo listove blitve, poklopimo i kuhamo 1-2 minute. Zatim listove blitve premjestimo u posudu s ledenom vodom, da se ohlade.
 2. Svježi krem sir podijelimo u dvije zdjelice, u jednu dodamo sjeckani peršin, u drugu kari prah, oba sira začinimo solju i paprom, te izmiješamo sastojke.
 3. Na dasku stavimo dvije kriške kruha, premažemo ih sirom s kari prahom, preklopimo novim kriškama kruha, na jednu krišku stavimo listove dimljene tune i preklopimo s druge dvije.
 4. Na isti način pripremimo i drugi sendvič, ali s drugim namazom od sira, a umjesto dimljene tune stavimo listove blitve.
 5. Dobivene sendviče narežemo na kocke, svaku nabodemo čačkalicom s maslinom ili mini rajčicom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Votes: 25
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: