Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kukuruzni kruh narežemo na kriške debljine 1 cm i slažemo na papir za pečenje na lim. Na kruh stavimo umak od rajčice i začinimo s provansalskom mješavinom začina. Preko kruha stavimo posni svježi sir. Pripremljene kriške kruha stavimo u zagrijanu pećnicu na 195°C.
  2. Za to vrijeme poširamo jaja, tako da razbijamo jaja i stavimo u kipuću vodu 5 minuta.
  3. Pečene kriške kruha izvadimo iz pećnice i preko njih slažemo poširana jaja. Za kraj u zdjelicu pomiješamo pesto genovese, dodamo malo maslinovog ulja kako bismo ga razrijedili i s njim pokapamo kruščiće s poširanom jajima.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: