Bakalar u mlijeku

  • 200 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Bakalar u mlijeku
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bakalar u mlijeku.

Ne moramo bakalar jesti samo za vrijeme blagdana i to pripremljen uvijek na iste načine. Pogledajte priloženi video i unesite malo promjene u vaš gastro život.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sušeni bakalar preko noći namočimo u vodu, zatim mu skinemo kožu, izvadimo kosti i narežemo ga na komade, luk nasjeckamo, a češnjak protisnemo.
  2. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo dok luk malo ne omekša.
  3. Za to vrijeme u zdjelu ulijemo mlijeko, dodamo naribani parmezan, glatko brašno, sjeckani peršin i sastojke dobro izmiješamo pjenjačom.
  4. Zatim na omekšali luk složimo komade bakalara i filete slanih inćuna, prelijemo mješavinom mlijeka, brašna i parmezana, napola poklopimo i kuhamo na laganoj vatri, povremeno protresajući posudu.
  5. Nakon tri sata kuhanja jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.83
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:200minuta

Najnovije zanimljivosti: