Brazilski gulaš

  • 45 min
  • 6 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ovo egzotično jelo brzo je gotovo i može se pripremati tijekom cijele godine. Po želji mu možete dodati meso te ga poslužiti toplog, s kruhom i salatom od špinata.

brazilski-gulas
Brazilski gulaš
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 67
Rating: 4.45
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti brazilski gulaš.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikom loncu na srednje jakom plamenu zagrijte ulje te 2-3 minute kuhajte chorizo kobasicu i šunku.
  2. U lonac dodajte luk i kuhajte dok ne omekša. Zatim umiješajte češnjak i kuhajte dok ne omekša.
  3. Dodajte batat, crvenu papriku, pelati rajčice, ljutu zelenu papriku i vodu. Kuhajte dok ne zavri, a potom smanjite plamen, poklopite i kuhajte 15-ak minuta, odnosno dok batat ne omekša.
  4. Dodajte crni grah i kuhajte bez poklopca kako bi se grah dovoljno zagrijao. Na kraju dodajte mango i lišće korijandera, te po želji začinite s malo soli.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 67
Rating: 4.45
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: