Brudet na ribarski način

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Brudet na ribarski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brudet na ribarski način.

Rijetko se viđa ovako fino i raskošno jelo, a tako jednostavno za pripremu. Sve namirnice u lonac - i to je to! Ne morate čak niti miješati; dapače, od miješanja bi se riba raspala, tako da se ovaj brudet s vremena na vrijeme samo lagano protrese. Za pravi ribarski brudet karakteristično je da se ne dodaje ocat, pa ga tako nećete naći niti u našem jelu. Za prilog je najbolje poslužiti palentu.

Brudet na ribarski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brudet na ribarski način. - bijela riba (različite vrste), luk, češnjak, rajčice pelati, ružmarin, bijelo vino, maslinovo ulje, sol i papar, Ribe očistimo od ljusaka, škrga i iznutrica. ; U lonac istovremeno stavimo maslinovo ulje (1 dl ili više), sjeckani luk, češnjak, grančicu ružmarina, sol, papar, pelati rajčicu i očišćenu ribu. ; Sve zajedno podlijemo bijelim vinom i još sa toliko hladne vode da prekrije sastojke. ; Kada brudet zavrije ostavimo ga da polagano kuha dok umak na pola ne reducira.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ribe očistimo od ljusaka, škrga i iznutrica.
  2. U lonac istovremeno stavimo maslinovo ulje (1 dl ili više), sjeckani luk, češnjak, grančicu ružmarina, sol, papar, pelati rajčicu i očišćenu ribu.
  3. Sve zajedno podlijemo bijelim vinom i još sa toliko hladne vode da prekrije sastojke.
  4. Kada brudet zavrije ostavimo ga da polagano kuha dok umak na pola ne reducira.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Rating: 3.27
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: