Dadolini s bistrom juhom

  • 90 min
  • 8 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Dadolini s bistrom juhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti dadoline s bistrom juhom.

Naučite kako pripremiti domaću talijansku tjesteninu sa sirom parmezanom ili ribancem, koju možete dodati u razne juhe ili neka variva.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu razbijemo jaja, začinimo ih muškatnim oraščićem i prstohvatom soli, te umutimo pjenjačom.
  2. Zatim dodamo omekšali maslac, sir ribanac, prosijano brašno, 0,50 ml kokošje juhe i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  3. Dobivenu smjesu prelijemo u manji kvadratni lim za pečenje, obložen papirom za pečenje, ravnomjerno ju rasporedimo na debljinu 5 milimetara i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 150°C, 60-ak minuta.
  4. Pred kraj pečenja skuhamo juhu.
  5. Pečeno tijesto izvadimo na radnu ploču i narežemo na kockice veličine jednog centimetra.
  6. Tako dobivene dadoline stavimo po površini juhe, posipamo sjeckanim peršinom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: