Dinja s pršutom i gorgonzolom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Dinja s pršutom i gorgonzolom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti dinju s pršutom i gorgonzolom.

Odličan i ukusan obrok spremljen na brzinu! Štapići s gorgonzolom i pršutom, naslonjeni na kriške svježe dinje i pokapani s laganim dresingom, je stvarno dobra kombinacija.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Dinju očistimo i narežemo na kriške, sok od limuna iscijedimo, pršut narežemo na krpice, a gorgonzolu na kockice.
  2. Na čačkalice nabodemo presavijene krpice pršuta, zatim kockice sira i na kraju ponovo pršut te ih složimo na tanjur s dinjama.
  3. Sve zajedno posipamo listićima majčine dušice, a u zdjelu ulijemo sok od limuna, balzamički ocat i med te pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Dobivenom mješavinom pokapamo kriške dinje, čačkalice s pršutom i sirom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 1.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: