Domaći dodatak jelima

  • 20 min
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Domaći dodatak jelima
Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu.

Vjerojatno ste i vi barem jednom kod kuhanja koristili neki od povrtnih dodataka jelima, među kojima je najpoznatija Vegeta. Oni dopunjavaju i pojačavaju okus, čineći kuhanje bržim i jednostavnijim. No ako brinete zbog aditiva i konzervansa koji se nalaze u tim proizvodima, onda je za vas idealan ovaj domaći povrtni dodatak jelima. Pripremite ga kao zimnicu i moći ćete ga koristiti veći dio godine.

Domaći dodatak jelima - Saznajte kako pripremiti domaći dodatak jelima u našem video receptu. - koraba, celerova stabljika, korijen celera, mrkva, pasternjak, đumbir, luk, poriluk, korijen peršina, peršin (listovi), sol (krupne), Povrće očistimo, operemo, osušimo, usitnimo u multipraktiku i premjestimo u veliku zdjelu. ; Dodamo krupnu morsku sol (10% od ukupne težine očišćenog povrća), dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavimo u čiste i suhe staklenke. ; Sastojke prekrijemo slojem soli, zatvorimo i čuvamo na tamnom i hladnom mjestu, a nakon prvog otvaranja čuvamo u hladnjaku.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće očistimo, operemo, osušimo, usitnimo u multipraktiku i premjestimo u veliku zdjelu.
  2. Dodamo krupnu morsku sol (10% od ukupne težine očišćenog povrća), dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavimo u čiste i suhe staklenke.
  3. Sastojke prekrijemo slojem soli, zatvorimo i čuvamo na tamnom i hladnom mjestu, a nakon prvog otvaranja čuvamo u hladnjaku.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: