Fileti oslića s maslinama i rajčicama

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Fileti oslića s maslinama i rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti filete oslića s maslinama i rajčicama.

Tko zna pripremiti riblji specijalitet za manje od pola sata? Mi znamo. Ukoliko i vi želite naučiti, znate što vam je činiti. Press play button now!

Fileti oslića s maslinama i rajčicama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti filete oslića s maslinama i rajčicama. - riba oslić ((fileti)), mini rajčica, masline (odkoštenih, zelenih), masline (odkoštenih, crnih), kapare, češnjak, šećer, krušne mrvice, rukola, sol i papar, Prije svega riblje filete narežemo na manje komade, masline na četvrtine, češnjak na listiće, a mini rajčice operemo, očistimo i nožem zarežemo u križ s donje strane. ; Potom rajčice stavimo u vrelu vodu na pola minute, izvadimo ih da se malo ohlade, te im ogulimo kožicu. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane masline i kapare, preko njih stavimo komade ribe, začinimo solju i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon dvije, tri minute komade ribe okrenemo, dodamo listiće češnjaka, mini rajčice, šećer, posipamo krušnim mrvicama, i pržimo još toliko. ; Na kraju dodamo očišćenu rukolu, promiješamo, stavimo na tanjure, začinimo paprom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega riblje filete narežemo na manje komade, masline na četvrtine, češnjak na listiće, a mini rajčice operemo, očistimo i nožem zarežemo u križ s donje strane.
  2. Potom rajčice stavimo u vrelu vodu na pola minute, izvadimo ih da se malo ohlade, te im ogulimo kožicu.
  3. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane masline i kapare, preko njih stavimo komade ribe, začinimo solju i pržimo na srednje jakoj vatri.
  4. Nakon dvije, tri minute komade ribe okrenemo, dodamo listiće češnjaka, mini rajčice, šećer, posipamo krušnim mrvicama, i pržimo još toliko.
  5. Na kraju dodamo očišćenu rukolu, promiješamo, stavimo na tanjure, začinimo paprom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: