Fritata s kobasicama i mini rajčicama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Fritata s kobasicama i mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu s kobasicama i mini rajčicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ljubičasti luk očistimo i nasjeckamo. Kobasicu prepolovimo na pola po dužini. Iz kobasica izdvojimo mesni dio, a ostatak odstranimo. U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo luk, mesni dio kobasica te sve sastojke pržimo na srednje jakoj vatri.
  2. Za to vrijeme u zdjelu razbijemo cijela jaja, posolimo ih, začinimo mješavinom mediteranskih začina, protisnimo malo češnjaka i sve zajedno umutimo.
  3. Na preprženi luk i kobasice dodamo mini rajčice iz konzerve i pričekamo 2-3 minute. Potom sve sastojke prebacimo u vatrostalnu posudu. Preko svega prelijemo umućena jaja i ovako pripremljene sastojke stavimo u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva, 20-tak minuta.
  4. Spečenu fritatu možemo poslužiti kad se malo ohladi.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: