Grah juha s ječmenom kašom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Grah juha s ječmenom kašom
Saznajte kako pripremiti grah juhu s ječmenom kašom u našem video receptu.

Ječam je bogat vitaminima B, a posebno vitaminom B5 koji je neophodan u preradi ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Ječam ima zagrijavajući učinak jer se unošenjem ječma masti pretvaraju u energiju. Dakle ako se želite zagrijati, navalite na ovo jelo.

Grah juha s ječmenom kašom - Saznajte kako pripremiti grah juhu s ječmenom kašom u našem video receptu. - grah (suhog), ječmena kaša, luk, mrkva, korijen celera, maslinovo ulje, parmezan, sol i papar, Na maslinovom ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, celer) uz dodatak ružmarina te dodamo namočeni grah. ; Kada je grah kuhan izvadimo malo graha, a ostatak izmiksamo, vratimo nazad kuhani grah te dodamo kuhanu ječmenu kašu i pustimo da sve zajedno prokuha. ; Pri serviranju juhu posipamo sa svježim kosanim peršinom, pokapamo sa maslinovim uljem i posipamo parmezanom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na maslinovom ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, celer) uz dodatak ružmarina te dodamo namočeni grah.
  2. Kada je grah kuhan izvadimo malo graha, a ostatak izmiksamo, vratimo nazad kuhani grah te dodamo kuhanu ječmenu kašu i pustimo da sve zajedno prokuha.
  3. Pri serviranju juhu posipamo sa svježim kosanim peršinom, pokapamo sa maslinovim uljem i posipamo parmezanom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 30
Rating: 4.57
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: