Grah varivo s kiselom repom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Grah varivo s kiselom repom
Saznajte kako pripremiti ukusno grah varivo s kiselom repom u našem video receptu.

Grah je u Europu stigao tek u šesnaestom stoljeću iz Amerike gdje su ga uzgajali Indijanci. Vrlo je hranjiva namirnica bogata esencijalnim aminokiselinama, lecitinom, mineralima N, K, Ca, Fe, P, Zn i Na, ali nema puno vitamina. Zato mu dodajemo kiselu repu koja je bogata vitaminima. I eto nam zdravog, hranjivog i slasnog obroka.

Grah varivo s kiselom repom - Saznajte kako pripremiti ukusno grah varivo s kiselom repom u našem video receptu. - grah, repa (kisele), pršut, luk, mrkva, celer, koncentrat rajčice, peršin (sjeckani), lovor, brašno, slatka mljevena paprika, ulje, sol i papar, Namočeni grah stavimo kuhati zajedno sa lovorovim listom, malo soli i pršutom. ; Kada je grah na pola kuhan dodamo pirjani i imiksani crveni luk, mrkvu i celer. ; Kada sve to prokuha, dodamo kiselu repu i laganu zapršku koju smo napravili od ulja, brašna, crvene paprike i rajčice.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Namočeni grah stavimo kuhati zajedno sa lovorovim listom, malo soli i pršutom.
  2. Kada je grah na pola kuhan dodamo pirjani i imiksani crveni luk, mrkvu i celer.
  3. Kada sve to prokuha, dodamo kiselu repu i laganu zapršku koju smo napravili od ulja, brašna, crvene paprike i rajčice.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: