Gratinirani juneći odresci s tikvicama i mini rajčicama

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gratinirani juneći odresci s tikvicama i mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gratinirane juneće odreske s tikvicama i mini rajčicama.

Zanimljiv recept za pripremu odreska. Malo na tavu, pa posipati povrćem i naribanim sirom, pa malo u pećnicu i evo ga, ručak ili večera je gotova.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očistimo od kožica i žilica i istučemo ga batom za meso, rajčice prepolovimo, tikvice narežemo na trakice, a sir ementaler naribamo.
  2. Zatim odreske posolimo s obje strane, jednu stranu premažemo uljem i stavimo ih peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje.
  3. Nakon jedne minute odreske okrenemo, po njima rasporedimo narezane tikvice i rajčice, posipamo naribanim sirom i stavimo peći pod gril, u pećnicu zagrijanu na 170°C, 3-4 minute.
  4. Odreske rasporedimo na tanjure, posipamo ih sjeckanim peršinom, popaprimo, pokapamo maslinovim uljem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: