Gratinirani topli sendviči sa špinatom i jajima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Gratinirani topli sendviči sa špinatom i jajima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gratinirane tople sendviče sa špinatom i jajima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tvrdom punomasnom siru skinemo koru i narežemo ga na tanke ploške.
  2. Sada u tavu iznad vatre ulijemo nekoliko kapi maslinovog ulja, na ulje stavimo ploške pancete i kratko pržimo.
  3. Zatim pancetu izvadimo na stranu, a u istu tavu na vruću masnoću razbijemo jaja i ispečemo ih na oko. Kada se bjelanjak zgrušao jaja vadimo na tanjur, a u istu tavu dodamo špinat.
  4. Sada preko špinata dodamo narezanu mini rajčicu, posolimo i kratko propržimo da povrće omekša. Nakon 1 do 2 minute ugasimo vatru i možemo složiti sendviče.
  5. Na protvan obložen papirom za pečenje stavimo kriške kruha, preko svake kriške stavimo malo špinata i rajčice, preko povrća stavimo prženu pancetu, a preko pancete jaja na oko.
  6. Zatim preko jaja stavimo po jednu krišku sira. Ovako pripremljene sendviče stavimo u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva pod grill.
  7. Nakon 2-3 minute sendviči su gotovi i možemo ih poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.87
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: