Gusta juha od bundeve s jabukama

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Gusta juha od bundeve s jabukama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu juhu od bundeve s jabukama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bundevu ogulimo, očistimo i narežemo na kockice. Kruhu skinemo koru i također narežemo na kockice. Narezane kockice kruha stavimo u zagrijanu tavu, malo ih pokapamo uljem i sa svih strana pržimo dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Pržene kockice kruha izvadimo sa strane.
  2. U lonac na malo ulja dodamo narezanu bundevu i kratko prepržimo. U tavu s bundevom naribamo svježi đumbir promiješamo i čim se počnu ispuštati mirisi ulijemo povrtnu juhu, potom sastojke ostavimo da zavriju.
  3. Za to vrijeme jabuke ogulimo i uklonimo srednji dio te dodamo u lonac s bundevom. Preko jabuka stavimo muškatnog oraščića, sve zajedno posolimo i pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta.
  4. Kad je jabuka i bundeva omekšala ulijemo kokosovo mlijeko i juhu da pokrije sastojke. Juhu pustimo da zavrije i potom izradimo kremastu juhu štapnim mikserom.
  5. U kremastu juhu ulijemo još malo vrhnja za kuhanje da se svi sastojci povežu. Juhu serviramo u duboke tanjure, pokapamo s malo bućinog ulja i stavimo nekoliko kockica prženog kruha.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: