Irsko varivo s janjetinom – “Irish stew”

  • 100 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Irsko varivo s janjetinom - "Irish stew"
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew, irsko varivo s janjetinom.

Ne znate što je "Stobhach Gaelach" ? Krajnje je vrijeme da se to promijeni. Prije nego što pogledate naš recept, otkrit ćemo Vam dio tajne: radi se o irskom gulašu od janjetine čiji se recept iz te zemlje nepreglednih zelenih pašnjaka uvukao u sve vodeće europske kuharice. Na Vama je da otkrijete zašto.

Irsko varivo s janjetinom - "Irish stew" - U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew, irsko varivo s janjetinom. - janjetina (od vrata), krumpir, luk, lovorov list, mesni temeljac (u kocki), peršin (sjeckani), sol i papar, Janjetinu operemo, narežemo na jednake komade i stavimo u lonac. ; Krumpir i luk ogulimo, operemo, prepolovimo i dodamo mesu. ; Zatim dodamo lovorov list, malo posolimo, popaprimo i prelijemo mesnim temeljcem. ; Stavimo iznad vatre i kada zavri, napola poklopimo i kuhamo na laganoj vatri jedan i pol sat. ; Na kraju u varivo umiješamo sjeckani peršin i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Janjetinu operemo, narežemo na jednake komade i stavimo u lonac.
  2. Krumpir i luk ogulimo, operemo, prepolovimo i dodamo mesu.
  3. Zatim dodamo lovorov list, malo posolimo, popaprimo i prelijemo mesnim temeljcem.
  4. Stavimo iznad vatre i kada zavri, napola poklopimo i kuhamo na laganoj vatri jedan i pol sat.
  5. Na kraju u varivo umiješamo sjeckani peršin i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:100minuta

Najnovije zanimljivosti: