Janjeća jetrica na kiselo

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjeća jetrica na kiselo
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeća jetrica na kiselo.

Mlada janjeća jetrica bogati su izvor željeza i vitamina A. S druge strane, jetra polarnog medvjeda ima i do dvadeset puta više vitamina A od janjećih jetrica. A s treće strane, previše vitamina A je potencijalno smrtonosno, pa se vi samo držite naše obične male janjeća jetrice.

Janjeća jetrica na kiselo - U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeća jetrica na kiselo. - janjeća jetrica, luk, ocat, prošek, brašno, rajčica, slatka mljevena paprika, ulje, sol i papar, U tavi, na ulju, pržimo luk dok ne opusti. ; Dodamo oprana i na rezance narezana jetrica, pirjamo, zatim začinimo solju i paprom, dodamo koncentrat rajčice, mljevenu crvenu papriku, podlijemo vinskim octom i prošekom.; Sve zajedno miješajući zgusnemo s malo brašna razmućenog u malo hladne vode. ; Poslužimo uz lešo krumpir ili palentu.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavi, na ulju, pržimo luk dok ne opusti.
  2. Dodamo oprana i na rezance narezana jetrica, pirjamo, zatim začinimo solju i paprom, dodamo koncentrat rajčice, mljevenu crvenu papriku, podlijemo vinskim octom i prošekom.
  3. Sve zajedno miješajući zgusnemo s malo brašna razmućenog u malo hladne vode.
  4. Poslužimo uz lešo krumpir ili palentu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: