Janjeći lonac

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjeći lonac
Saznajte kako pripremiti janjeći lonac u našem video receptu.

Kada vam je zadnji put netko rekao da pucate od zdravlja? Izbacite iz vašeg tjednog jelovnika one masne šnicle s još masnijim pečenim krumpirom i bijelim kruhom te ih zamijenite janjetinom - lešom janjetinom. Fino ćete jesti, osjećat ćete se lagano, a vaše srce će vam biti zahvalno.

Janjeći lonac - Saznajte kako pripremiti janjeći lonac u našem video receptu. - janjetina, grašak (mladog), poriluk, rajčica, mrkva, krumpir, češnjak, bijelo vino, peršin (kosani), maslinovo ulje, sol i papar, Meso operemo, osušimo i izrežemo na komade. ; U loncu zavrimo vodu, dodamo meso i kuhamo oko 15 min. ; Solimo, paprimo, dodamo češnjak, ostalo očišćeno i narezano povrće (osim rajčice i graška) te dalje kuhamo. ; Nakon 15 minuta dodajemo rajčicu, grašak, malo bijeloga vina i maslinovog ulja i kuhamo još 10 minuta da meso i povrće potpuno omekšaju. ; Na kraju kuhanja, po želji začinimo s malo mljevenog papra i ukrasimo sjeckanim listom peršina.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso operemo, osušimo i izrežemo na komade.
  2. U loncu zavrimo vodu, dodamo meso i kuhamo oko 15 min.
  3. Solimo, paprimo, dodamo češnjak, ostalo očišćeno i narezano povrće (osim rajčice i graška) te dalje kuhamo.
  4. Nakon 15 minuta dodajemo rajčicu, grašak, malo bijeloga vina i maslinovog ulja i kuhamo još 10 minuta da meso i povrće potpuno omekšaju.
  5. Na kraju kuhanja, po želji začinimo s malo mljevenog papra i ukrasimo sjeckanim listom peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: