Janjetina kao divljač

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjetina kao divljač
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjetinu kao divljač.

Ako volite divljač, a volite i janjetinu, onda je ovo pravo jelo za vas. Priprema se kao divljač, a ima sva najbolja svojstva janjetine. Izuzetno je ukusno, a zeko i Bambi mogu i dalje slobodno trčati šumom.

Janjetina kao divljač - U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjetinu kao divljač. - janjetina (bez kosti), bijelo vino, ocat (vinskog), češnjak, palenta, maslac, parmezan, ružmarin, peršin (list), ulje, sol, papar (u zrnu), Na vrućem ulju prepržimo ružmarin i režnjeve češnjaka, dodamo janjetinu narezanu na krupne kocke, lovorov list, papar u zrnu i nastavimo pirjati podlijevajući octom i vinom uz dodatak soli, po potrebi dolijemo malo vode. ; Kada je meso kuhano, pokapamo s limunovim sokom te okus doradimo sa solju i paprom. ; Kao prilog serviramo palentu koju smo skuhali na rijetko i završili sa maslacem i parmezanom, dekoriramo sa ružmarinom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na vrućem ulju prepržimo ružmarin i režnjeve češnjaka, dodamo janjetinu narezanu na krupne kocke, lovorov list, papar u zrnu i nastavimo pirjati podlijevajući octom i vinom uz dodatak soli, po potrebi dolijemo malo vode.
  2. Kada je meso kuhano, pokapamo s limunovim sokom te okus doradimo sa solju i paprom.
  3. Kao prilog serviramo palentu koju smo skuhali na rijetko i završili sa maslacem i parmezanom, dekoriramo sa ružmarinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 25
Rating: 4.44
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: