Juha od vrganja

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juha od vrganja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od vrganja.

Temperature se polagano spuštaju, želje za nečim toplim i tekućim ubrzano rastu! Mi imamo baš ono što Vam treba da ugrijete i dušu i tijelo nakon napornog dana. Juha od vrganja vratit će Vam energiju i to u toj mjeri da ćete trčati do štednjaka po još!

Juha od vrganja - U našem video receptu saznajte kako pripremiti juhu od vrganja. - vrganji, maslac, vrganji (sušenih i mljevenih), konjak, goveđi temeljac (ili temeljac od gljiva), vrhnje za kuhanje, mileram, sol i papar, Vrganje očistimo, očetkamo i narežemo na ploške debljine pola cm. U loncu rastopimo maslac, dodamo vrganje i na laganoj vatri ih pirjamo dok malo ne omekšaju. ; Zatim u lonac dodamo sušene mljevene vrganje, začinimo solju i paprom, malo izmiješamo sastojke, ulijemo konjak i temeljac, a kada zavrije, na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta. ; Potom u juhu ulijemo vrhnje za kuhanje, umiješamo mileram i ostavimo da zavrije. Gotovu juhu stavimo u zdjelice ili tanjure i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Vrganje očistimo, očetkamo i narežemo na ploške debljine pola cm. U loncu rastopimo maslac, dodamo vrganje i na laganoj vatri ih pirjamo dok malo ne omekšaju.
  2. Zatim u lonac dodamo sušene mljevene vrganje, začinimo solju i paprom, malo izmiješamo sastojke, ulijemo konjak i temeljac, a kada zavrije, na laganoj vatri kuhamo 10-ak minuta.
  3. Potom u juhu ulijemo vrhnje za kuhanje, umiješamo mileram i ostavimo da zavrije. Gotovu juhu stavimo u zdjelice ili tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 25
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: