Juneća pisanica s mozzarellom i kaduljom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juneća pisanica s mozzarellom i kaduljom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juneću pisanicu s mozzarellom i kaduljom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mozzarellu narežemo na ploške debljine poprilici 5 mm, a juneću pisanicu očistimo od kožica i žilica te narežemo na odreske debljine poprilici 4-5 cm.
  2. Zatim odreske s obje strane začinimo solju.
  3. U ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo malo ulja, na ulje dodamo maslac i pričekamo da se rastopi.
  4. Zatim na maslac dodamo svježe listove kadulje, a na njih stavimo odreske juneće pisanice.
  5. Nakon 3-4 minute meso okrećemo na drugu stranu, preko svakog odreska stavimo mozzarellu i pečemo dalje.
  6. Nakon još 3-4 minute jelo je gotovo i meso možemo poslužiti na posteljici od rukole.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: