Juneći file na posteljici od pancete s bundevom i sirom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Juneći file na posteljici od pancete s bundevom i sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti juneći file na posteljici od pancete s bundevom i sirom.

Prekrasno jelo prepuno različitih boja i okusa, kojem je svaki dalji komentar suvišan. Pogledajte zašto!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Juneći file očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na medaljone debljine dva centimetra, bundevu očistimo i narežemo na prutiće, maslac rastopimo, a sir narežemo na trokutiće.
  2. U zdjelu stavimo prutiće bundeve, posolimo ih, prelijemo rastopljenim maslacem, promiješamo, rasporedimo po dnu vatrostalne posude, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 15-ak minuta.
  3. Za to vrijeme, na blago namašćenu i vruću gril tavu stavimo medaljone i pečemo ih 3-4 minuta.
  4. Zatim dodamo trakice pancete, na njih okrenemo nepečenu stranu medaljona i sve zajedno pečemo još toliko.
  5. Na tanjure rasporedimo trakice pržene pancete, preko njih prutiće pečene bundeve, na njih stavimo pečeno meso i na vrh položimo po trokutić sira.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: