Junetina s gljivama na azijski način

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Junetina s gljivama na azijski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu s gljivama na azijski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mladi luk očistimo i narežemo, crvenu papriku narežemo na kolutove, a bukovaču na trakice. Juneće meso režemo na odreske debljine 1 cm, a potom sve zajedno narežemo na prutiće.
  2. U vrući wok ulijemo malo običnog ulja, dodamo sezamovo ulje i na vruće ulje stavljamo narezano meso i pržimo 6-7 minuta. Poprženo meso izvadimo u posudu prekrivenom aluminijskom folijom.
  3. Na preostalu masnoću dodamo narezani luk i papriku. Dok se lagano povrće prži narežemo stabljiku celera i dodamo u wok. Zatim u wok dodamo slanutak iz konzerve, češnjak narezan na listiće i sve zajedno izvadimo sa strane preko meso.
  4. U tavu ulijemo malo ulja i narezane gljive koje prepržimo 1-2 minute. Pržene gljive također izvadimo i stavimo sa strane preko drugih sastojaka. Sastojke zatvorimo aluminijskom folijom i stavimo u pećnicu na 80°C.
  5. U ugrijani wok stavimo curry pastu, preko nje prelijemo sojin umak, dodamo umak od crnog graha i ulijemo malo juhe. U vrelu tekućinu dodamo rezance s jajima i kuhamo po uputama na pakiranju. Kad su rezanci kuhani , u wok dodamo povrće i meso. Sve zajedno promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: