Kiseli kupus na francuski način

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Kiseli kupus na francuski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kiseli kupus na francuski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjski file očistimo od kožica i žilica i narežemo na trakice, papriku narežemo na kockice, češnjak na listiće, a luk nasjeckamo.
  2. Sada u ugrijanu tavu dodamo maslac, pričekamo da se rastopi, zatim dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, svježu crvenu papriku, sastojke posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće ne omekša.
  3. Zatim povrće posipamo muškatnim oraščićem, mljevenom crvenom paprikom, mažuranom, dodamo narezanu svinjetinu i na srednje jakoj vatri pržimo dalje.
  4. Nakon 5-6 minuta u tavu dodamo koncentrat rajčice, ulijemo temeljac, promiješamo sastojke i kada smo dobili jednoličnu boju u tavu dodamo kiseli kupus, izmiješamo ga s ostalim sastojcima i pirjamo dalje.
  5. Nakon desetak minuta jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.4
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: