Krumpir salata s inćunima, lukom i kaparima

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Krumpir salata s inćunima i kaparima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krumpir salatu s inćunima i kaparima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Skuhamo krumpir u ljusci. U međuvremenu očistimo luk i narežemo na tanke trakice.
  2. Skuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke ploške.
  3. U zdjelu dodamo maslinovo ulje, svježi sok od limuna, sol, svježe mljeveni papar, senf i sjeckani peršin. Sve sastojke dobro izmiješamo pjenjačom dok ne dobijemo gustu emulziju. Potom dodamo malo vode i još jednom dobro izmiješamo.
  4. U zdjelu dodamo narezani luk, kapare, inćune i krumpir. Sve sastojke promiješamo i pustimo salatu da odstoji prije posluživanja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.4
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: