Kuhani štrukli na pikantan način

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Kuhani štrukli na pikantan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kuhane štrukle na pikantan način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Papriku narežemo na kockice, a ljubičasti luk nasjeckamo.
  2. U posudu ulijemo ulja, dodamo narezanu papriku, ljubičasti luk, malo posolimo i na laganoj vatri pržimo dok povrće ne omekša.
  3. Nakon 2-3 minute dodamo narezane listiće režnjeva češnjaka, 1-2 lista lovora, sastoje promiješamo i čim češnjak počne puštati miris dodamo mljevenu crvenu papriku i sastojke prelijemo vodom.
  4. U posudu dodamo štrukle sa sirom. Posudu poklopimo i štrukle kuhamo na laganoj vatri 20 minuta.
  5. Za kraj u juhu umiješamo kiselo vrhnje i dodamo sjeckani peršin.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: