Lignje s krumpirom iz pećnice

  • 45 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Lignje s krumpirom iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti lignje s krumpirom iz pećnice.

Svi kojima lignje i krumpir nisu mrski, sigurno će uživati u ovom, ne jelu, već remek djelu, koje na jednostavan i brz način možete i Vi pripremiti.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na kocke, lignje očistimo, operemo i narežemo na veće kolutiće, češnjak narežemo na listiće, mrkvu na prutiće, a luk na veće komade.
  2. U zdjelu stavimo kocke krumpira, dodamo kolutiće liganja, komade luka, listiće češnjaka, prutiće mrkve, otkoštene masline, sjeckani peršin, prelijemo maslinovim uljem, začinimo povrtnim dodatkom jelima i paprom te dobro izmiješamo sastojke.
  3. Tako pripremljene sastojke premjestimo u vatrostalnu posudu, preko svega rasporedimo krakove liganja, prelijemo s još malo maslinovog ulja, prekrijemo aluminijskom folijom i sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 40-ak minuta.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 50
Rating: 4.64
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: