Mediteranska salata s kajganom

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Mediteranska salata s kajganom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti mediteransku salatu s kajganom.

Zaista neobičan spoj namirnica, ali ne znači da je loš. Naprotiv, ova salata s kajganom, povrćem i kruhom je doista jedan cjelovit obrok u kojem je lijepo uživati.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mini rajčice prepolovimo, kruh narežemo na kockice, krastavac na kolutove, luk na trakice, bosiljak nasjeckamo, sir naribamo, a jaja razbijemo u zdjelu i umutimo ih.
  2. U zdjelu s jajima dodamo sušeni origano, naribani sir i dobro izmiješamo.
  3. U tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja ulijemo mješavinu jaja i sira te ju pečemo na srednje jakoj vatri bez miješanja.
  4. Nakon tri, četiri minute pečenja jaja okrenemo na drugu stranu, pečemo ih još dvije minute, stavimo na tanjur da se ohlade i dobivenu kajganu narežemo na kvadratiće.
  5. U zdjelu za salatu stavimo krastavce, dodamo mini rajčice, sjeckani bosiljak, ulijemo maslinovo ulje, vinski ocat, posolimo, poparimo i dobro promiješamo.
  6. Zatim dodamo kockice kruha i narezanu kajganu, te nježno izmiješamo sastojke.
  7. Salatu ostavimo da odstoji dvije, tri minute da se sastojci prožmu, te ju poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: