Mileram torta

  • 120 min
  • 10 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Mileram torta osvježit će vas svojom neodoljivom voćnom i kremastom teksturom! Savršena je u ovim vrućim ljetnim danima.

mileram-torta
Mileram torta
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 16
Rating: 3.13
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti Mileram tortu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zamijesite prhko tijesto od navedenih sastojaka i ostavite ga da ostoji u hladnjaku 45 minuta.
  2. Izvadite tijesto iz hladnjaka i razvaljajte ga. Pripremite okrugli kalup (veličine 26 cm) i namažite ga margarinom te na namazani kalup stavite pripremljeno tijesto.
  3. Skuhajte dva pudinga s mlijekom i šećerom te ga vrućeg ulijte u mileram.
  4. Kremastu smjesu izlijte u kalup te preko nje stavite željeno voće.
  5. Pecite 70 minuta u pećnici na 170 stupnjeva °C.
  6. Kada je gotovo, izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi preko noći u hladnjaku.
  7. Izvadite iz hladnjaka i dodajte preljev za tortu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 16
Rating: 3.13
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: