Musaka od tikvica

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Lagana i ukusna… voljet ćete ju više nego musaku od krumpira!

musaka
Musaka od tikvica
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.88
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti Musaku od tikvica.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očistite tikvice i narežite ih na tanke komadiće. Umutite jaja, brašno i kiselo vrhnje.
  2. Luk narežite na sitno i prodinstajte na ulju, a potom dodajte mljeveno meso. Zapržite sve zajedno i začinite po želji.
  3. Svaki komad tikvice umačite u smjesu od jaja i u posudu za pečenje, koju ste prethodno namazali margarinom, sipajte dio mese, pa dio tikvica sve do vrha posude. Prelijte ostatak smjese preko svega. Stavite u pećnicu i pecite na 180 °C oko 30 minuta.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: