Odresci morskog psa s krumpirom i šparogama

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Odresci morskog psa s krumpirom i šparogama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske morskog psa s krumpirom i šparogama.

Morski pas je možda glavna faca u moru, ali u loncu s krumpirom, rajčicama, šparogama i maslinama više nije opasan, već jako, jako ukusan. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpir ogulimo, narežemo na ploške i stavimo u lonac s hladnom i posoljenom vodom, i kad zavri kuhamo ga 10-ak minuta, a potom ocijedimo.
  2. Za to vrijeme luk nasjeckamo, pelate rajčice malo usitnimo, a šparoge očistimo i narežemo na komade veličine 5 centimetra.
  3. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo, promiješamo i pržimo dok ne omekša.
  4. Zatim ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari.
  5. Potom dodamo pelati rajčice, ploške krumpira, šparoge, masline, malo promiješamo sastojke i preko svega stavimo odreske morskog psa, začinimo ih solju i paprom, prelijemo s malo maslinovog ulja, dodamo listiće bosiljka, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 10-ak minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: