Odresci svinjskog karea u pikantnoj salsi

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Odresci svinjskog karea u pikantnoj salsi
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske svinjskog karea u pikantnoj salsi.

Izvrsni mekani i sočni pirjani odresci svinjskog karea u aromatičnoj i pikantnoj salsi od rajčica, luka, češnjaka i ljute papričice, te još pokojeg začina, jamstvo su za odličan obrok!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mini rajčice narežemo na četvrtine, luk nasjeckamo, a ljutu papričicu očistimo od sjemenki i narežemo ju na trakice.
  2. U ugrijanu tavu ulijemo žlicu maslinovog ulja, dodamo maslac i pričekamo da se rastopi.
  3. Zatim dodamo luk, posolimo ga i pržimo dok ne omekša.
  4. Nakon 2 minute dodamo trakice ljute papričice, protisnemo češnjak, začinimo majčinom dušicom i origanom, dodamo narezane mini rajčice, popaprimo, promiješamo i preko povrća rasporedimo svinjske odreske.
  5. Potom odreske posolimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri, povremeno okrećući meso i podlijevajući vinom.
  6. Nakon 15-ak minuta jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: