Odresci tune s narančom i kaparama

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Odresci tune s narančom i kaparama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune s narančom i kaparama.

Neobična, ali izvrsna kombinacija ribe i voća, s dodatkom preljeva od meda i balzamičke kreme ispunit će vaša usta harmonijom različitih okusa. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Narančama ogulimo koru, a meso naranče filetiramo.
  2. Odreske tune stavimo na vruću gril tavu tanko premazanu uljem, i pečemo ih 3 minute.
  3. Za to vrijeme u zdjelu stavimo med, dodamo balzamičku kremu i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Zatim odreske tune okrenemo i pečemo još toliko.
  5. Pečene odreske premjestimo na tanjure, začinimo ih solju i paprom, pokapamo mješavinom meda i balzamičke kreme, preko njih rasporedimo filete naranče, posipamo kaparama i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: